Sabahattin Eryurt Anaokulu
ŞÜKRÜPAŞA MAH. ORD. PROF. DR. CAHİT ARF SK. SEBAHATTIN ERYURT ANAOKULU BLOK NO: 8 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Sabahattin ERYURT Anaokulu Olarak VİZYONUMUZ; Çocukların gelişim düzeylerini, ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak; sürekli gelişmeyi sağlayan, davranış kazandırmayı ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren eğitimcileri ile, çevre bilinci olan, soran, sorgulayan, araştıran, yorum yapabilen, ,sağlıklı, mutlu bireyler yetiştirmek ve çocuklarımızın geleceğimiz olduğu inancıyla örnek okul olmaktır.

MİSYON

Sabahattin ERYURT Anaokulu Olarak MİSYONUMUZ; Çocukların özgür ve sevgi dolu bir ortamda, bireysel farklılıkları da göz önünde bulundurularak , özbakım, psikomotor, sosyal, duygusal, bilişsel ve dil gelişimlerini planlı ve bilinçli bir şekilde destekleyerek; Paylaşmayı bilen, Hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş, Ahlaki değerlere bağlı, Hak ve sorumlulukları bilen, Problem çözme yeteneğine sahip, Çevresiyle iyi iletişim kurabilen, Kendine güvenen yetişkinler olmalarının temelini oluşturmaya çalışmaktır.

Beyaz Bayrak

İkili

SABAH GRUBU: 08.00-13.00 ÖĞLEN GRUBU: 12.00-17.00

Toplu Ulaşım Araçları ile 5-10 Dk.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Erzurum-Yakutiye Şükrüpaşa Mah.Çaykur Bölge Müdürlüğü Altı Kocatepe İlkokulu yanı